miércoles, 14 de octubre de 2009

HOLA LILA (Cap. 7) Otro Remake

No temáis camaradas, no se nos ha acabado la imaginación, ya sé que el anterior post también era un Remake, pero solo hemos aprovechado dos historias o sea que el próximo es del todo inédito.
Si sois seguidores de este blog ya sabréis de que va el vídeo, la diferencia con el original es que os presentamos a los protagonistas de la canción "La Tresca i La Verdesca" y lo bien que tratan a su mascota... aaahix es que son tan buenas personas!

Eva.

4 comentarios:

rosquilleta dijo...

M'agrada moltísim. Y els actors son genials!!

Si m'ho permitiu... voldría fer una proposta. Podrieu fer un concurs de guions? no vull dir que els vostres no siguen bons. Al contrari, crec que és molt dificil superar açò. Pero pot ser que así agafàreu idees. Total, si gaire idea vos agrada, que guanye un guió vostre.

el premi perfecte, seria vore la vostra interpretació.

Aspere no ser massa atrevit. Què vos pareix?

P.D.: ho sent pel meu català, no és molt bo.

Una abraçada!!

Belén dijo...

Recordarme la próxima vez que os vea el daros una patada hombre ya!

Pobre Lila...

Besicos

rosquilleta dijo...

sense problemes.
i descuideu, que la meua fidelitat està més que asegurada!
Una abraçada molt gran
rosqui

República Tóxica dijo...

No cal que et disculpis tant, rosqui, la teva idea no és cap tonteria, només hem de trobar temps entre tot el que tenim entre mans. Pero crec que ens ho guardarem, al menys fins que deixi d'estar prenyada i presentem a la Mei (l'alien que porto a la panxa) en societat, que será a principis de l'any que vé... Un petó, i no et tallis en fer propostes que ho agraïm molt!